Kdo smo?

 

Podjetje Florjančič tisk je bilo ustanovljeno leta 1992. Z leti smo se razvili in opremili v eno sodobnejših in prožnejših tiskarn v naši regiji. Specializirani smo za tiskanje in knjigovezništvo, predvsem knjig, brošur, katalogov in reviji. Vse bolj pa se usmerjamo tudi na zadovoljevanje potreb industrijskih kupcev, marketinških hiš ter podjetij, ki za svojo uspešno poslovanje potrebujejo zanesljivega partnerja tudi na področju tiskovin in storitev povezanih s tiskom.

 

 

Kako delujemo?

 

Potrebe naših kupcev se nenehno spreminjajo. Da bi jih lahko zadovoljili v največji meri, si v tiskarni Florjančič nenehno prizadevamo k razvoju, tehnološki nadgradnji in iskanju novih, boljših rešitev za vsak sklop artiklov posebej. Glavna področja tiskovin, za katera smo specializirani so založništvo, industrija, marketing in oglaševalske agencije. A še zdaleč, da bi se omejevali samo na omenjena področja. Predstavljajo zgolj osnovo, bazo na kateri gradimo in širimo naše strokovno znanje in nadaljnje izzive v tiskarstvu.

 

 

Kaj pa storitev?

 

Zavedamo se, da je konkurenca na področju tiskarskih storitev velika. Zavedamo pa se tudi, da se bo zgolj v celoti zadovoljen kupec znova in znova vračal. Zato poleg kvalitete tiska in z njim povezanih storitev, dobave na dogovorjen rok in cenovne dostopnosti, poseben poudarek namenjamo našim odnosom s kupci. Svetujemo, pokažemo, skupaj z vami iščemo rešitve, se prilagajamo in predvsem kreativno in zavzeto pristopamo k vsakemu projektu posebej. Nikakor se ne omejujemo zgolj na »standardne« postopke, a vendar upoštevamo vse potrebne in nujne korake, ki pripeljejo do vrhunskih rezultatov.

 

 

Logistični izzivi

 

V Florjančič tisku celovito poskrbimo za vsak projekt. Od prihoda v »hišo« pa vse do odpreme in pošiljanja. Vaša pošiljka bo dostavljena takrat ko boste hoteli, tako kot boste želeli v številu in obliki, za katere se bomo predhodno dogovorili. Vse izdelke skrbno pripravimo za odpremo, na vašo željo tudi razpošljemo na različne naslove po celi Evropi. Vam pa prihranimo čas, denar in tudi kakšno stresno situacijo.